Oud en nieuw vieren in het buitenland

Oud en nieuw vieren in het buitenland

11 december 2021 Uit Door Ilonka

We zitten alweer in half december en dat betekent dat je onder tussen al wel een beetje kan gaan nadenken over hoe je dit jaar het jaar wil afsluiten en hoe je het nieuwe jaar in wilt gaan. Als je wat ouder bent neem je misschien wel gewoon genoegen met een lekker glaasje champagne op de bank met je partner en e.v.t. wat vrienden. Maar als je nog jonger bent kan ik me zo voorstellen dat je er het liefst een groot feest van maakt! Dit jaar kan dat wel wat lastiger zijn dan normaal. Tot nu toe ziet het er naar uit dat de horeca gelegenheden en clubs om 17:00 hun deuren moeten sluiten vanwege de huidige maatregelen, en wat moet je dan als jongere die graag knallend het nieuwe jaar in wil gaan?

België

Mochten de maatregelen zo blijven als ze nu zijn kan ik me voorstellen dat je het ergens anders wilt opzoeken. Onze buur landen hebben namelijk nog net wat soepelere maatregelen waardoor je met je vrienden wel een leuk feestje kan bouwen. Tot nu toe zijn alle horeca gelegenheden in België open tot 23:00. Nu denk je misschien maar het belangrijkste moment van oud en nieuw is toch om 00:00? Dat klopt natuurlijk maar je kan er dan ook nog zelf een feestje van maken in je hotel of appartement! Denk bijvoorbeeld is aan de stad Antwerpen. Rondom kerst en oud en nieuw vind je Antwerpen ook allemaal leuke kerststalletjes, een reuzenrad en natuurlijk heel wat leuke cafés waar je een lekker hapje kan eten of kan borrelen tot sluitingstijd. Boek dan ook lekker een antwerpen hotel zodat je ’s nachts niet meer terug naar huis hoeft te rijden. Zo kan je de volgende dag ook nog lekker genieten van het mooie Antwerpen!

Duitsland

Mocht je het nou nog niet verder willen opzoeken, dan kan je ook is naar Duitsland kijken! In Duitsland zijn tot op heden de clubs nog open en kan je dus helemaal los gaan! Bekende steden waar je wel een feestje kan bouwen zijn Oberhausen, Düsseldorf en Berlijn. Feesten tot diep in de nacht zijn ze in Duitsland echt niet vies van. In Duitsland zijn er wel maatregelen per regio waar je van te voren dus even goed naar moet kijken. We hopen natuurlijk eigenlijk allemaal dat we tegen die tijd zo min mogelijk maatregelen meer hebben maar als dit dan toch wel zo is kan je er alsnog maar het beste van proberen te maken!