Manieren om geld te verdienen

Manieren om geld te verdienen

22 augustus 2022 Uit Door Ilonka

Als je de afgelopen periode naar het nieuws hebt gekeken, is het logisch dat je hier vrij depressief van wordt. Het nieuws is gevuld met berichten over torenhoge inflatie op elk gebied. De inflatie in Nederland? Die rijst al helemaal de pan uit. De ECB is hard aan het verzaken en loopt achter de feiten aan. Ze hebben een tactiek ontwikkelt die er op neer komt dat ze inflatie de kop in proberen te drukken door middel van het in omloop brengen van alleen maar méér geld. Onhandig, als je het ons vraagt. We snappen dat je je hieraan irriteert en dat je een centje wil verdienen. Dat is niet meer dan logisch. De boterham die je nu verdient, daar kon je vroeger goed van rondkomen en een heel gezin van onderhouden. Die tijd is nu voorbij. Het is nu tijd om extra geld te verdienen. Hoe? Dat lees je hier. Wij vertellen je er graag alles over. 

Handelen

Handelen? Ja, handelen! Op de markt dan? Of in de haven? Nee joh, die tijd dat is vergane glorie. We hebben het over handelen in bepaalde beleggingsinstrumenten. Dingen die je online kunt aanschaffen en weer snel kunt verkopen. Procentuele stijgingen anticiperen en de winst in je zak steken. Dit is het nieuwe rentenieren en we raden je dan ook zeker aan hier eens een kijkje te gaan nemen. Dit handelen kun je doen in vele beleggingsinstrumenten. Van goud tot aan aandelen en van indexfondsen tot aan crypto. De tijd dat alleen het grote geld hier toegang tot had, die tijd is voorbij. Het is nu tijd dat je naar compareallbrokers gaat en eens zoekt naar een platform dat bij je past. Welk platform dat is, dat is afhankelijk van je wensen. Kijk bijvoorbeeld eens naar een Plus500 review, wellicht is het iets voor je. 

ZZP

Als je een bepaalde skill hebt, wat dit ook is, kun je dit gaan aanbieden als ZZP’er naar je reguliere werk. Of het nu iets met je handen of met je intelligentie is; het maakt niet uit. Het is ook goed mogelijk dat je dit doet met iets heel simpels, bijvoorbeeld orderpicken. Je kunt zo prima een extra boterham verdienen en hiermee ook weer nieuwe mensen leren kennen, een nieuwe vaardigheid ontwikkelen en ga zo maar door. Er zijn talloze mensen je voorgegaan, dus misschien is het tijd om het ook eens een kans te geven!